Transport

Voor elke opdracht een passend transport!

Elk te vervoeren object is uniek in zijn omvang en bestemming. Global Transport Amsterdam vervoert dagelijks de auto’s en boten die bij ons zijn gelost in Amsterdam naar bestemmingen in Europa, alsmede het transport van voertuigen vanuit heel Europa met als bestemming USA, Canada, Dubai, Japan, Nieuw Zeeland en Afrika.

De eerste 21 dagen rekenen wij geen opslagkosten waardoor wij uw auto’s in onze loods kunnen verzamelen en in een keer naar u kunnen transporteren, hierdoor kunt u aanzienlijk besparen op uw transportkosten.

Automotive

GTA verscheept en transporteert op reguliere basis grote aantallen nieuwe auto’s voor de automotive industrie welke vanuit de douane-opslag aan diverse dealers worden geleverd in Nederland maar ook in Europa.

Door de hoeveelheid hebben wij zeer scherpe transporttarieven zonder dat dit af doet aan de snelheid waarmee geleverd wordt.

Speciale transporten

Meedenken, uitrekenen, routes onderzoeken en plannen wij doen het graag samen met of voor u.
Wij organiseren transporten van goederen die de norm en maximale afmetingen overschrijden, onder begeleiding van gecertificeerde begeleidingsauto’s en onder leiding van GTA.

Short-Sea transport

Meedenken zit in onze genen!
 Heeft u een transport van of naar Groot-Brittanië, Ierland of bijvoorbeeld Scandinavië? 
Short-sea verschepingen bieden vaak uitkomst voor een snel en voordeliger transport.

Vraag ons naar de mogelijkheden en vaarschema’s.

Wij helpen u graag op weg!